Vertrouwen

God is ons vertrouwen waard. Dat lees ik in de Bijbel, dat zie ik in de geschiedenis, in de levens van andere mensen en in mijn eigen leven.

Toen ik mijn bedrijf startte, had ik niet verwacht dat ik al zo snel zoveel werk zou hebben. Het was sowieso een gok. Want wie garandeert mij dat er mensen zitten te wachten op mijn expertise? Zouden ze mij überhaupt wel weten te vinden? En dan hebben we ook nog te maken met corona en alle beperkingen die dat met zich mee brengt…..

Toch waagde ik de sprong. Omdat ik er van overtuigd was dat dit de weg was die God mij wees. Toen ik bij de Kamer van Koophandel zat om mij in te schrijven, vloog het mij toch weer even aan. Doe ik er wel goed aan? Is dit echt de bedoeling? Toen ik mijn legitimatiebewijs tevoorschijn haalde, viel mijn oog op de sticker die aan de binnenkant van mijn mobielhoesje zit. Ooit gekregen van mijn zusje. Omdat hij daar al zolang zit, kijk ik er nooit meer naar. Maar dit keer dus wel.

De Heere zelf gaat voor je uit,

Hij zal je bijstaan

en geen moment van je zijde wijken.

Wees niet bang

en laat je door niets ontmoedigen.

Wat een bevestiging! En wat bijzonder om te zien dat Hij heeft gedaan wat Hij beloofde

Vertrouwen….dat gaat altijd hand in hand met onzekerheid. Met twijfel, angst en vragen.

Vertrouwen betekent dat je juist op zulke momenten je trillende handen uitstrekt naar de hand die altijd is uitgestrekt om je op te vangen. Om je overeind te helpen en vast te houden. Om je te leiden.

De hand van God.

 

Hoe mijn toekomst en de toekomst van mijn bedrijf eruit zien, weet ik niet. Maar één ding weet ik wel; God is erbij. Dat staat vast. Dat geeft mij rust.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.