Ruimte voor wie jij bent

Wat een ongeremde chaos. Ze gedijen enorm goed en nemen steeds meer plaats in beslag. De hele omgeving wordt door hen gedomineerd. Er blijft nauwelijks ruimte over voor iets anders.

We zijn bezig met het opnieuw inrichten van de border. De siergrassen doen het fantastisch. Ze bloeien volop en hun sprieten steken parmantig alle kanten op. Tijd om ze een andere plek te geven, voordat er van de andere planten niets meer te zien is. De eerste pol die we uitgraven is enorm. De andere pollen hebben het duidelijk minder goed gehad. Pol nummer één was blijkbaar te nadrukkelijk aanwezig. Voor de andere was er minder ruimte, licht en lucht. Dat heeft ze geen goed gedaan.

Herken je dit in je eigen leven? Dat je het gevoel hebt dat er te weinig ruimte is voor jou? Voor wie jij bent?

Je omgeving gebruikt alle zuurstof, zodat het voor jou nauwelijks mogelijk is om nog adem te halen. Je komt niet tot je recht. Je voelt je steeds kleiner worden….

Haal diep adem, sta op en neem je plaats in. Creëer ruimte voor jezelf. Je hebt daar recht op. Je mag er zijn. Je bent gemaakt om te groeien en te bloeien. Om te leven tot eer van je Schepper.

 

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.